A Liberec Ypsilon között lesz a legjobb cseheket. azt Šebrle

Ypsilon CzechOne A verseny kezdete szombaton egy különleges projekt az úgynevezett Sberbank Media jutott vasárnap tartott hagyományos pro-am, ahol a szakemberek versenyeznek együtt amatőrök. Sharp professzionális játszó napok 25, hétfő és kedd április 26.

Az alap jutalom a játékos eléri a 400 ezer.A játékosok egymás között, sőt osztani húsz kártyák a májusi versenysorozatnak ProGolfTour.

A legtöbb cseh szakemberek Liberec nevezési az évszaknak és a golf szerelmesei várom, hogy a legjobb cseh játékos, köztük tagjai a prágai Golf Csapat: Cseh Philip Mrůzka vezetője, Stanislava Matuše vagy Mark Új.

Úgy indul fogadott gyerek Ypsilonka Ondřej Lieser vagy minőségi külföldi golfozók, mint például a győztes a tavalyi bajnokság nyitó Konopiste svéd Jismark. Ott is a legjobb cseh amatőr Vítek Novák. Cseh figyelmet nézőket, és híresség golf Roman Šebrle.

A következő fordulóban a pályán Ypsilonka fog játszani 4-6Lehet úgynevezett Ypsilon Cup 2016 CzechOne, és benne van a tekintélyes európai szakmai sorozat ProGolfTour.

A pénzügyi támogatás összege 30.000 euró, és kártyázás ez a sorozat a legjobb cseh szakemberek előlegek kérdésében biztosított Ondřej Lieser, Filip Mrůzek, Jan Cafourek, Marek Nový, Stanislav Matuš, Aleš Procházka és Roman Šebrle. Más cseh és külföldi játékosok részvételi faragni csak áprilisban ypsilonském versenyen.

Mivel ez volt az első verseny, ez a sorozat az európai kontinensen, akkor számíthat a „teljes mező” – azaz, több mint 120 játékos . „Szerencsénk volt, hogy Ypsilonka külföldön, és jó hírnevét.A német PGA-val való együttműködésre vonatkozó tárgyalások nagyon gyorsak voltak, csak a májusra vagy augusztusra szólítottunk fel „- mondta Pavel Krenk, a szervező.

„Úgy gondolom, hogy a játszótér megfelel a várakozásainknak, valamint a csapatunknak, és ez a sorozat lesz évelő a cseh profik naptárában. A magas színvonalú versenyekkel való találkozás nagyban segíti növekedésüket. Ezért veszünk további versenyeket a következő szezonra. „