A nyomában legendák. Kopfstein a Spielberg megközelítette a legjobb

Arch nem legyőzhetetlen, hibázik, futott Kopfsteinu vezetője ellenfele előtt vasárnapi repülés. Ő hibázott, és a cél az volt, több mint egy másodperccel gyorsabb, mint az időmérőn. Szép időben, de Arch képes repülni még gyorsabb. Otthon

A kérdés az volt, hogy kell csinálni egy hasonló hibát, mint az elmúlt évben. Aztán szomorúságának nézők az első fordulóban, amikor kitört a villanyoszlop az első gólt, és tovább folytatta. A helyzet megismétlődik?

Nem, ezúttal nem.

Az első kapu kilincs, majd a második, harmadik…

Közben az első ólom egytized akkor ez a két és három.Ezen a ponton meg kell állapítani, hogy a cseh versenyző is elég lenne, de nem nagy előnyét osztrák rendelkezik, a célba csak hattizede.

Kopfstein nem csalódott tudja, hogy több ez alkalommal nem volt.

ellen tapasztalt osztrák még mindig egy nyúl, aki tizenöt évvel ezelőtt még csak nem is tudja, mi az akrobatikus repülés egyébként.

Ezt a saját erkélyéről figyelte lenyűgözve mutatványokat, amikor rájött, azt akarja, hogy ezt is. „Ez egy spontán impulzus legyőzni a félelmet. Repülő tetszett, de nem volt családja közel AVIATIC „, mondta egy interjúban a január végén.

Így felvette, és ment a repülőtérre, hogy Carlsbad.

Azt csinál akrobatika és két év után bajnok lett a legalsó osztályban.Tette jól engedély kereskedelmi és kereskedelmi pilóta és három évvel ezelőtt megpróbálta Challenger jutott, kisebb változata az Air Race.

Nos próbáltam, az egész sorozat premierjét nyert!

Az elmúlt évben, továbbra is uralja a két futam, és a negyedik helyen végzett átfogó, amikor leszállt az asztalra egy ajánlatot egy csapat legenda Air Race – magyar Péter Beseneyiho. „Az Air Race’ve álmodott 2005 óta, amikor láttam Péter Budapesten. Azt hittem, hogy valami, amit szeretnék csinálni a munkát, „eszébe.

A pszichológiai tesztek a szezon előtt szintén megfelelnek a konkrét kérdést: „Lehet, hogy ha ő volt Marilyn Monroe-t meggyilkolták, vagy természetes halállal halt meg”, mondta a harmincnyolc pilóta.

Martina Šonky odkoupil sík és magyar legenda újra a motort.Még mielőtt az első faj elkezdte elszíneződések a gép úgy, hogy elismert minden rajongó. Ő használta a szolgáltatást, a híres airbrushera Knud Tirocha aki dolgozik a Forma-1-es csapatnál Torro Rosso és a baloldal festeni motívumok kapcsolódó Spielberg. Otthon

Az első futamot Abu Dhabi végiglovagolt szlovén Podlunškem mint egy újonc. Nem tudom, hogy mennyi fog veszni a legjobb.

„A légi felvétel nekem nem meglepetés vár. Mások hogyan lehet összeegyeztetni a csapat, és állítsa be a gépet, „mondta.

Az EAE még mindig nem jött teljesen.Az időmérő repült Bár tekintélyes tizenegyedik alkalommal, de nem sikerült Kopfsteinu faji és kész az utolsó.

De Spielberg jött vissza izgatott. „Ez egy nehéz pálya, nagy magasság. Két évvel ezelőtt nyertem itt, így ülök. Legalábbis azt hiszem, illik rám, „nevetett.

Az időmérő, elkészült egy két másodperces büntetés utolsó előtti húzták meg, hogy az egyenes kieséses szakaszban, amikor hazaért Hannes Arch, aki tavaly volt, de ahogy Spielberg már az első járat kizárásra kerül. „Ez természetesen nem legyőzhetetlen, talán megy át az első fordulóban.Ez is egy kis szerencse, véletlen, „mondta.

Szombat este telt egy fél órás masszázs masszőr Red Bull, aki gondoskodott a hátsó kell Carlos Sainz és Sebastiana Loeba.

Még de ő nem segített vasárnap az osztrák erjedésnek. Mégis boldog volt. „Megpróbáltuk repülni legtisztább év, és ez nagyrészt sikerült is. Nem volt elég, persze, de ilyen az élet, számomra ez a verseny a következő lépés az, hogy mozog előre, „kommentálta a verseny után.

boldog volt elsősorban az a tény, hogy a teljes csúcs elveszett képest Abu Dhabi csak két vagy három másodpercig. És mivel mennyi cseh pilóta új repülőgép repült, elhanyagolható veszteség.

„Bár ez teszi néhány 25 percig a pályán, ami nagyon kevés.Egyes pilóták itt van több tucat órát, ami óriási különbség. A japán Čiby biztosan menjen vissza, „hisz.

És talán már ott van, akkor adja át az első alkalommal az elsők között nyolc. Légteleníteni kell.