A sziget ad otthont a felső off-road triatlon, pártfogoltja fizetni Erbenova

A tavalyi győztesek megvédeni Luboš Truhlář, aki legyőzte a negyvenöt másodperc Jana Kubíčka és Helena Erbenová hogy outclassed második Lenka Cibulkova több mint négy perc alatt a rajtlista a holnapi versenyre. „Ők írták alá”, mondja Commander Jan Novák pályák.

Az elmúlt évben volt a harmadik és a negyedik Václav Holub Martin Krňávek, a nő vette bronz Mariana Sopoušková.

Telefonon keddi megállapodást kell részt Jan Kubíček. „Kilencvenkilenc százaléka a saját megerősíteni kezdet. Ő jött Franciaországból, hanem azt akarja, hogy jöjjön velünk. Ez az egyik legsikeresebb versenyzők a cég történetét és a helyi „, mondja Novák.Elmondása szerint, ő indul fia, Peter, a távolság futó ugró és friss a legjobb sportoló a.

A legnagyobb kedvenc a nők körében egyértelműen Helena Erbenová, a világbajnokság volt az első tízben. „Ez, azt hiszem, messze a legjobb”, Jan Novák billentette. A férfiak esetében ez lesz kiegyensúlyozottabb. „Ez az első verseny idén összehasonlítás nem.”

Ebben az évben a szervezők tettek előmozdításában német határ, mindig érkezik éppen az esemény előtt. Ellenkező esetben a külföldi részvétel nem számít sokat. „Nem tudom, ha valaki jön, vagy nem.Tavaly kell szlovákok, sőt egy-egy képviselője, de ebben az évben nem az, hogy nekünk, ha nem, „mondta.

Total kell a vonalak a sziget körül minden kategóriában körül négyszáz résztvevővel.

Ezen kívül a változó vonalaknál Ostrov cég is megváltozott vezetés, mégis. „Ez annyira az elmúlt évben. Maradtam sportigazgatója, én vagyok felelős a pályán, de nem tettem papírmunka. Elejétől volt Lucy, én voltam a rendező, és most értem cserélni. Még mindig ugyanaz a dolog, amit csinálunk „, magyarázza Jan Novák új személyes vezetői versenyt.Most a verseny igazgatója Lucie Hostašová parancsnoka a pályák Jan Novák, a fő verseny titkára és a titkárnő Svatava Nováková Alena Veselá gyermekek versenyt.

Ezek mindegyike jelentős része mögött. „Mindig úgy hangolja az utolsó pillanatban, mert a depó és egyéb létesítmények ki kell építeni péntektől szombatig este, mielőtt lezárások. A pálya készen áll, már jelzett kerékpáros, és így mindenki lehet lovagolni, „mondta két nappal ezelőtt Novak.

És mi egy kört az már egyértelmű a cím versenyt. „Az út a fő verseny ebben az évben különböző szervezünk sprint.Ez jelentős változás a korábbi években, úszik nyolcszáz méter, kerékpáros húsz kilométerre és öt fut, „tette hozzá Jan Novák.