Brit jégkorong exotikusok: Meglepni a stadionokat és a bajnoki szintet

Elite League tíz résztvevő, és ellentétben a Premier League labdarúgó a munkálatok csapat mind a négy ország az Egyesült Királyság négy Angliából, négy skót, egy walesi és egy Észak-Írország.

Dobroň azt mondja: „A verseny szintje talán meglepetést okozhat. Ez nem rossz, mert van egy csomó játékos a tengerentúlon, akik keresik elkötelezettség Európában. Nos, logikusan talál ez nagyon kellemes kezdődik Nagy-Britanniában. „

Az Spartan játékos hozta a helyi jégkorong megy lassú léptekkel fel, különösen Angliában, próbálnak dolgozni a fiatalokkal is emelkedő a játékos bázis.Současné regule diktálja, hogy minden csapat kell a beosztást legalább öt hazai játékosok és a többi valóban többnyire külföldiek, de a liga osztaná natív sportolók időt, mint a megnövekedett.

Ez az, amiért a népszerűsége a jégkorong minden évben A sziget enyhén nő. Most angliai stadionok több mint tízezer ember és állványok egész szezonban tisztességesen zsúfolt.

„Hockey nagyon népszerű is Belfastban, ahol elég nagy csarnokban. Amikor két évvel ezelőtt játszott az Edinburgh voltak minden játékban elfogyott, és a hangulat kiváló volt „, mondja Döbrönte.

tért vissza egy év után szünetet a skót fővárosban, ahol a stadion ötezer ember.És bár nem zavarják minden játék, a Derby a Glasgow és a közeli Fife hangulat nagyon súlyos.

„Azt hittem, hogy játék jégkorong befejezni, de aztán volt a Facebook-on látta, hogy Edinburgh keres egy edző . Tettem képzés Letňany, ezért írtam nekik, és akkor vette gyors. Mindenki izgatott volt, hogy visszajön, ezért játszani fogok. Még mindig szilárdan tartotta az alak és most a szezon őszintén készíteni. „

Dobron a környezet Skóciában dícsérve, és roncsolja feltételezésből fogalmát komor és örökké nedves környezetben.

” Ez Három napig esik, de akkor két hét.A korábbi tevékenységünk két évében nagyobb valószínűséggel volt jobb időnk a családunkkal, mint ha éhes és boldogtalan. De természetesen megértem, hogy ha valaki egy hétig vakációra készül, és három napos esőt fog meg, akkor rossz benyomást kelt. „Még egy dolog egy harmincéves nagy céllal. Őszinte és hűséges a rajongókhoz. „Jöhetnek a jégkorongba, még ha nem is. Csehországban az emberek néhány pillanat alatt azt mondják, hogy nem mennek ide. Nagy-Britanniában élnek, és jégkorongként élnek. Hálásak minden olyan kapcsolatért, amelyik közöttük van. „