FARC Brno: Bármilyen kifogást? Nem? Tehát boldog út és néz ki az élővilág

Labdarúgás tisztviselők szerint a minta szimbiózis, bármely elemet a gépet, és egyenletesen nézi.Feltűnik egy nagy terem válaszadó minden körülmények között annyira irreális, mint az aktuális nézetet havas Špilberki. Otthon

„Amikor megnéztem az indulat és a magatartása közgyűlés, úgy érzem, az egységet és elszántságot,” élvezi a cseh labdarúgó-főnök Miroslav Pelta amikor délután véget ért egy három órás ülés. „Boldog Hazatérés, pénteki pusztában az úton.”

Ki tudja, talán a kilátás a korai kezdés ezen a hétvégén jeles labdarúgó-fellépés, hogy a legtöbb ember a Brno fogalma sem volt, sietett.

A tárgyalások labdarúgó tüskék meghosszabbítja vita végzetes hibák a bírák a tavaszi része a bajnoki szezonban, részeg kiruccanás Reserve bíró szorgalmas és kapu bíró Jech Pribram akár „szégyenletes sorsolás” a végső fordulóban a bajnoki között Jablonec és Pribram, amely elítélte Olomouc esnek a mélységbe Division One.

„Ki ismer tudja, hogy nem vagyok manipulálni az eredményeket,” ő Pelt, aki amellett, hogy az ő vezetésével az uniós vezet Jablonec. „Most, hogy mi van a média képét a bajnokságban.Meg kell, hogy rendszerszintű változások „ordított Pelt, aki az ülés előtt megtárgyalták a vezető mester Pilsen Tomas PACLÍK.

Milyen lépéseket Pelt tisztítja a levegőt a professzionális labdarúgás? Függetlenség az első, a második és a junior bajnokságban (csak illusztrálni egységét átruházza: A cseh szavazott az összes 114 résztvevő morva tanács 59 tagja van, egy tartózkodás mellett).

A helyzet legfőbb bírói bizottság javasolta Michal Listkiewicz a Lengyelországban. Is megerősítette, hogy a fiatalok ábrázolások hozza bizonyított és sikeres edzők.Ezen kívül Luboše Kozla származó Dukla csalit és Václava Kotala, aki edzője a bajnokságban három év Zbrojovka.

Az elnök az Cseh Labdarúgó-szövetség ugyanakkor arról, hogy a botrányok a végén ebben az évben nem fosztotta meg a liga szponzorok. „A futball számukra még mindig egy nagyon jó lehetőség a látási viszonyok,” számolt be a főnök, aki a pulpitus során feltárt tárgyalása cikkszám: 7 – Jelentések a fejlettségi labdarúgás az országban.

„Azt gondolom, hogy új beltag bajnokságban.Előttünk a végső tárgyalások, de ez lesz, amíg a július második felében, „mondta Pelt, aki azt is elmondta, hogy az egyesület, valamint a település és a Dél-Morva kerület törekszik, hogy egy új stadiont Lužánkami.

Mielőtt átengedte helyét pulpitus más hangszóró, elfelejtettem felvenni: „Mert TV Nova’m nem egy népszerű elnök. Van egy különleges elnöke, bevallom, de jövök egy csomó ember biztató e-mailek és szöveges üzenetek. „

taps. A show-nevében a