Fehér stadion elvörösödött. Szlovákok lenyelni Welsh pokol

A győztesek – beleértve helyettesítő – fogott a vállára röviden Postal csoportosulnak saját felét, majd miután egy közös rituális mindenki felé ment a lelátókon.

intett, tapsolt és szurkolók vastapssal jön vissza. Még most neztichli és teljesen kántálták előtt hősök lassan eltűnt a kabinokban. És ha elhagyja a stadiont futott újra.

Sőt, az egész meccs, ami egy premier mindkét csapat az Európa-bajnokságon. De azt is élvezte himnusz, amíg nem hidegrázás!

Talán lecsendesítette a csodálatos szólók szlovák igásló Hamsik, aki a negyedik percben ásott el, és megkezdte egy nagy szólót, amelyben kitért a két ellenfél, majd kapcsolja be, és már fejezte mellett kapus.Minél több fellázadtak, amikor bek Davies kicsússzon szinte bizonyos célt.

És még inkább, ha a bálvány Bale jelent közvetlen rúgással, huszonöt méter, az első közvetlen lövések célt, meglepett kapus Kozáčik.

hümmögött hangosan, amikor meglátták a nagy képernyőn lejátszani felvételt harcok központi védő Skrtel a Williams, aki megjelent legalább bizonytalanul. Ezek fütyült, amikor a szlovákok a beállított időpontban még rohant szintet.

Az új, modern stadion tavaly megnyílt, amelynek kapacitása 42.000 ülések, többek között jellegzetes fehér színű erősen elpirult. A lelátók keresztül a hely marad a kapu mögött, valamint a felső gyűrű szemben áll, és a többi rész Wales hajtják hangos és fáradhatatlan támogatása.Őszintén rajta piros mezek, zászló vállára, a kezében sál…

szlovák szurkolók elsősorban ülések mögött a jobb cél, és ők sokkal hallotta, noha azt túlerőben nehézkes. Welsh fölény volt, elvégre már tudja az órát kezdőrúgás előtt a Bordeaux központjában. Ha szükség van az állomás mondta a szlovák sírni, hamar elnyomta a második.

Még így is, a szlovákok próbáltam. Énekek a mérkőzés alatt ösztönözte pokopaného Hamsik, felélénkült, és ordított, amikor edzők Kozak jött helyettesítés és a helyettesítő Duda telepedett egy perc múlva a pályán. „A hangulat nagyon jó volt,” dicsérte Matúš Kozáčik. „Ez nagy élmény volt mindenki számára,” mondta edzője Ján Kozák.

De a végén, miután Robson-Kanu cél 81 perc, ismét vezetett walesi párt.A mérkőzés végéig, utána, és valószínűleg még az este a városban.