Hülye kovács. A cseh jégkorong-játékos hat év alatt 517 párbajt játszott

Szerdán Svédország ellen játszott volna tétmérkőzés nélkül. 90 ebben a szezonban. Ez több, mint amennyit most van még a legforgalmasabb játékosok az NHL-ben. És ha minden a tervek szerint halad, akkor a negyeddöntőben a vb csatár Jan Kovář kerekítve az egyensúlyát egy még száz.

„Van sok, de én már megszoktam, és tartja az egészség. Ez mindig barátságos mintegy száz játék, most ez megy sokkal felette. „

a mérlegben, majd szerda Mac svédek Znojmo (2: 7) Kovářovým száma 517 az elmúlt hat évben .

Ez a játékos Európában sok kimagasló.

De nem csoda – Blacksmith képviselője „birtokos“ és Lucky is, így mérkőzések és hólyagok jelennek meg. A Euro Hockey Tour versenyen nem mentség, ez egy pillére a nemzeti csapatban.A klubélet gyűjt címeket.

Néhány nappal ezelőtt a Magnyitogorszk adunk a harmadik az elmúlt négy évben. Egy esélyt, hogy azok párbajok volt elég, és győz a pilzeni és a KHL egyesíti a kovács és a haverjai elfoglalta egészen a hetedik döntő mérkőzést.

„Hogy én vagyok a szakember címeket? Ha csak. Tudod, hogy van ez. Jarda Jágr nyerte az NHL is az első két szezonban, majd a Stanley Cupu szinte közel. Rendkívül értékelem, és nagyon boldog vagyok, hogy van ebben az évben sikerült nyerni, „mondja 26 éves kovács.

Két évvel ezelőtt, a Magnyitogorszk az utolsó játék ellen, a prágai Leo kedvenc idén elleni CSZKA Moszkva az ellenkezője volt. „Orosz média azt írta, hogy nem lenne 4: 0 vagy 4: 1 CSKA. Jelenleg nincs esélye.De ennek ellenére nagy sorozat, és így volt a nehezen megkeresett címet. „De éppen ellenkezőleg, szerény ünnepségek. – Nem mondom, hogy nem ünnepeltünk, de egyáltalán nem volt. Elkésettünk, és mielőtt hazaérkeztünk, reggel hat volt. Fáradtság esett ránk. Nem látni a rajongók, a város bajnokságot cserébe. „

Bár ez a legjobb jégkorong kor, az egyik lehet megérteni, ha már a vb fáradtság bocsánatot kért. De amikor csak megemlít valami ilyesmit, azt mondja: „Nincs mit gondolni.Ez az automatikus „. Csak egy dolgot nem sajnálom a bajnoki hiányzik a testvére James, mint a kapus bocsánatot családi okok miatt – hamar tette John nagybátyja.

Mellesleg Smith idén lett a legtermékenyebb cseh történelem KHL (az összeg az alap és a rájátszásba) három szezonban felülmúlta Lukáše Kašpara, aki játszik az orosz bajnokságban még kétszer.

Mi az a Blacksmith jövőjét? Bízza, hogy az NHL? „Van egy két éves szerződést Magnyitogorszk.

Az elmúlt évben némi érdeklődést a külföldi nem most. „

képviseli talán jól.