Kihívás az inline korcsolyázók számára: a világbajnokság a főutcán Porubában

„Meg lehet mondani, hogy a Main Street Poruba a legjobb on-line pálya az országban. Nagyszerű, csodálatos pálya és az elit versenyzők szeretnék visszatérni hozzá „- mondta a világbajnokság rendezője, a Martin Plecity. „A versenyzők, mint a hangulat hozzák létre a helyi szurkolók.” Home

Ostrava fog versenyezni a vb részeként LifeInLine Tour otthont a nyolcadik alkalommal ebben az évben, és versenyezni egy pár érkezik, legalább 16 országban.

„Mi már bejelentett egy lovas Indiában, Mexikóban, Portugáliában, Új-Zéland, Dánia, Franciaország, Németország, Ausztria, Lengyelország, a volt szovjet köztársaságok.És előfordulhat, hogy a regisztráció a verseny előtt jön a következő, nem tudni, hogy „mondta Plecitý.

A profi versenyző csapatok érkeztek Ostrava előre. „Általában a versenyzők péntek estén a pályára lépnek. Ők és mutassuk meg a korcsolyázók, akik nem fog hiányozni a péntek esti korcsolyázás már lezárt pályán „, mondta versenyigazgató.

A kedvencek Ostrava világbajnokság fog tartozni a tavalyi győztes és többszörös világbajnok Peter Michael Új-Zéland , Němec Felix Rijhnen, és jelenleg a legjobb európai sportoló Elton de Souza Franciaországból. „Holnap, az ostravai nagy versenyek várnak rám a LifeInLine Tourra. Nagyszerű hangulat, nagy emberek.Mindannyian ismerlek – mondta de Souza tegnap.

Nem lesz cseh képviselet a versenyen. Ondřej Suchý, Matěj Pravda, Michal Prokop, Richard Kudělásek és Štěpán Šváb részt vesz a nemzeti mezében. „Céljuk, hogy helyet foglaljanak a dobozon a világsztárokkal, de a fiúknak sok kemény munkájuk van. Ha a csomag érkezik a célba, a remény minimális, „elismerte Plecitý.

A nők között a szervezők a cseh nemzeti válogatott mérkőzését is várják a világ többi részével.A legnagyobb cseh remény olimpikon a rövidpályás Kateřina Novotná, ami már sikerült az elmúlt Világkupa győzelem Ostravában. „Ebben az évben lesz az első futam in-line korcsolya, úgyhogy majd meglátjuk, hogyan sikerül majd”, mondta Kateřina Novotná.

A riválisok, például világbajnok Katharina Rumpusová Németország és Nicole Beggová Új-Zéland .

a világbajnokság Ostrava méri 33,5 kilométeres, lovasok kell megmászni tizenegy főutcáján áramkörök. „Nekik van a legjobb átlagos sebessége mintegy negyven kilométer per óra, a domb mögött a felső fordulat megy sedmdesátikilometrovou sebesség,” közelebb versenyigazgató.

A szervezők is készített egy gazdag kísérőprogram.Elkezdte péntek este ingázás folytatódik szombaton 9.50 óra versenyek gyerekeknek minden korosztály és a versenyek amatőröknek.

„És szeretném hangsúlyozni, hogy része Ostrava LifeInLine Tour egyedülálló az a tény, hogy a World Cup versenyen mérhetik a csapatok a világ elit, aki bejelentkezik,” tette hozzá Plecitý.