Miután a „here” Sáblíková lába fájt. De nem tudta, hogy boldog legyen

Egyrészt, százhúsz lovasok, hogy az elmúlt két nap volt a lába stokilometrovou két szakaszban történik. Másrészt rychlobruslařka Martina Sáblíková általa ellentétes első indításkor a motor ebben a szezonban. Otthon

Egy érdekes összecsapás amely a nemzetközi verseny időfutam Gracia Orlova 2016 amelyekben hivatalos érdekében Žďárská rychlobruslařka hatodik helyen.

a 13,5 km hosszú útvonal között Havířov és Ostrava ideje 18 perc és 13 másodperccel lemaradva a győztes belga Duyckovou tizenhét másodpercig.

„féltem, hogy nem megy alá, vagy húsz percig . Szóval örülök, „mondta a célban Sáblíková. „Nem tudtam, hogy mit lehet várni, amim van.Ez volt az első alkalom, tárgyalás idén, mint egy kis teszt, „mondta. „Azt kell mondanom, hogy ez volt megerőltető és a lábam fáj. De örülök, hogy mentem mentem. „

Míg a rivális teljes szezonban, Sáblíková még a nyereg szinte rozkoukává. Egy hónapon belül és fél balra forduló kétezer kilométer, a időfutam csak mintegy 300-at „Miután Gyorskorcsolya szezonban nem volt sok időnk, akkor csak felzárkózni”, mondja az edző Petr Novák Sáblíková.

Ezen felül védencét teljesen nem illik a képbe a helyi pályán. „Elmentem egy síkban van, ez nem az ő csésze teát”, mondja Novák. „Egy ilyen pályán már lovagolt hosszú időfutam.Én nagyon meglepett, hogy milyen csináltam, „ismerte Sáblíková.

A kihívásokkal teli mezőnyt sikerült. „Egyes versenyzők teljesítették az olimpiai képesítést Richmond. Tehát tudjuk, hogy van egy csomó verseny „, mondja Novák. „És bár Martin megtett kis ellen riválisok, szerettünk volna egy összehasonlítást. Mert ha megérkezett egy perc mögöttük, helytelen lenne. De az első helyen volt tizenhét másodperccel lemaradva a harmadik csak a DAB (10 másodperc – Ed. Ed.). Tehát nem vagyok elégedett, „mondta.

The Eagles repült Mallorca

A szavak elismerés is végre megkapta a kollégák területén kerékpározás. „Hallom a felismerése, hogy Martin nyomon követhetjük, hogy leül szépen rajta.Tehát nekem tetszik „, mondja Smith. „Mert egy szakmai szempontból látja, egy kicsit másképp, mint én.”

Sáblíková ruha, hogy ő is megpróbálja lovagolni éles ütemben, egy zárt áramkört. „Számomra nagyon fontos, hogy nincs forgalom. Lehet, hogy tényleg megpróbál, amit viselt, „mondja. „Mert ha egy személy megy a képzés is meg kell állnia kell egy útkereszteződésben. Itt volt teljesen jó.Örülök, hogy én már az elején a szezon néhány összehasonlítást. „

Köszönetet a szervezők, és nem elfelejteni. „Örülök, hogy már sikerült elindítani az időfutam versenyen kívül”, azt üzente. „Az egész színpadi verseny, mert nem tudok menni, mert az olimpia előtt is quite’m fél, hogy menjen valami ilyesmi.” Home

Ezt követően, a hangsúly eltolódott Sáblíková a Mallorca. „Azért megyünk oda, az egész csapat, én is hét sportolók”, mondta Novak. „Mi a vonat minden nap. Én érintkező (Zdenek) Stybar, aki ott van „, említi a cseh profi kerékpáros. „Így megy jól együtt.”