Outsider pontot, és nem egyezik a tavaszi Hradec nézd meg többi

Tehát, valószínűleg még vasárnap párbaja, amely a Hradec Kralove érkezik Karvina harc az asztal tetején, úgy tűnt, egy ideális forgatókönyv további fejlesztésére. Fő

Labdarúgók Hradec Kralove szerint neki elég biztosan nyerni az utolsó előtti pályán vyšehradi 2: 0, és előállíthatók, hogy megfeleljen a tavaszi optimizmussal nyugodt fejét. Ők maradtak élén asztalra, ellentétben néhány korábbi szezonok, amikor is játszott eljárás veszít pontokat egy ellenfél a táblázat alján. És szerzett egy ötödik győzelem egy sorban, és ráadásul ők elismerték csak egy cél.

„Megnyertük, de el tudom képzelni, hogy lehetne nagyobb kényelemmel.Nem veszi sok esélye volt, és szerencse, hogy mi volt húsz perccel a vége előtt tegye 2: 0, egyébként a következtetés az volt elég drámai „, mondta az edző Hradec Bohuslav Pilný. Szerencsére nem, extra gondos a mérkőzés előtt a Karvina felvehetjük kedvezőbb valóságot.A játék, ha csak az utolsó néhány perc is küld már begyógyult támadó Black, aki sérülés néhány hétig hiányzik. „Számunkra ez jó, nem vagyunk a támadás csak attól függ Honzával Pázler és mi több lehetőséget,” dicsérte az edző.

Hradec miután több rossz tapasztalatai hasonló mérkőzést amit szombaton várható Zizkov Ez az időveszteség elismerte az első cél, hogy megvárja, amíg a végén az első felében, amikor Mares alakítjuk büntetést fúj a Malínského. „Az első húsz perc volt, lassan és próbálja mozgatni az ellenfelet. Aztán javult, és kezdett alkotni esélye „, mondta az edző Pilný során a meccset Vyšehradem.

A szünet után, a nyomás Hradec eszkalálódott, és hamarosan az ő következő lehetőséget.De kapus vyšehradi Stepanovsky hosszú ellenállt. Kitüntette magát, különösen, ha Zorvana esélyt a 51. percben, egy pillanattal később ő segített Vlkanová e cél jó helyzetben túllépték, majd lőtt, amely végül egy nagy lövés Zorvana után a jó együttműködés trombitás.

Hradec ő tolta fel újra a labdát a találkozó 72. percében, amikor Vlkanová rendezvény véget ért egy áttekintést Malínského, még egy esélyt, de a játékosok nem használta azt. Mégis egyértelműen megnyerte. „Ebben a helyzetben már a mérkőzés előtt a Karvina akart lenni,” ismerte az edző előtt vasárnapi párbaj hogy Všesportovním a stadionban kezdődik 17 órán át.