Pardubice a căzut din nou. Sferturile de finală împing Pilsen, Zlin și Vitkovice

Pardubice, după a patra înfrângere din serie, este considerat un joc. Pe poziția a șasea, deoarece împingerea doar trei echipe cu 70 de puncte – cuceritorul Vítkovice, care a triumfat pe gheață acasă pentru a șasea oară consecutiv, Zlin și Plzen. Ea a reușit într-un duel cu apărarea campion după rezultatul 4: 2a

Liderul Třinecký a avut puncte nerozdával dupa trei infrangeri cu rivalii mai slabi Ocelari ocupate și învinse Hradec Kralove 3: 0th Două tunuri marcate de tun Erik Hrňa. De asemenea, a doua echipă a mesei a marcat toate punctele. Litvínov este Olomouc la 4-2. Hanáci serie extinsă astfel încât neonorantă de pierderi la 12, unsprezece de altfel, nu a înscrie deloc

Și premiul al treilea – al treilea Kometa Brno a jucat Karlovy Vary 3:. 1.West Bohemians nu a asteptat la Olomouc in lupta pentru a evita temnita. Sparta a fost al patrulea. Praguers prima dată în acest sezon să fie suficient pentru Liberec, care victoria 5:. 2 întrecută în lupta pentru locul al zecelea, garantând runda de calificare play-off

Disperat Ultima Slavia Joseph Lamb, oficial al patrulea antrenor principal al echipei Praga, în timpul sezonului, cu o înfrângere de 0: 4 cu Mlada Boleslav cu O 2 . Băieții centrali au devenit printre următorii șase elită. În plus, să păstreze distanța de la Liberec.

Concluzia dramatică a bazei continuă pe rundă completă duminică 49th.

raport Pardubice „refresh“ atacantul Libor Pivko, care a revenit la gheață după o boală misterioasă . Dar cei din Coreea de Est nu au ajutat la criză.El a marcat după 18 secunde de dorážky complet gratuit Rostislav Olesz, care a confirmat apoi buna forma ultimului meci. Un alt obiectiv a căzut în a treia treime, când a câștigat Tomáš Svoboda. Vítkovičtí nu a schimbat alte șanse între timp. Oaspeții, cu excepția oportunităților „donate“ ale lui Zohorna, nu erau periculoase. Vítkovice portarul Daniel Dolejš la scavenge prima Unibet bonusuri case pariuri extraleague la zero.

Ambele echipe au infirmeria extinse și cu absența mai multor jucători-cheie de data aceasta mai bine sfătuiți Trinec. Hrňa a marcat primul gol atunci când, după intrarea în zona ofensivă nu a știut ce să facă cu pucul și a tras-o cu precizie vizate.O variantă interesantă a oaspeților au încercat în ultimele secunde din a doua perioadă, când portarul și a jucat apelat dubla în mod eficient joc de putere – nu este în valoare de aproape Tomáš Knotek peste câmp lipsește doar. Numeroase avantaje au profitat de pot în urma unei pauze. Daniel Rákos asigura victoria.

Home a început prost, atunci când, la începutul celui de al patrulea minut de la o distanță de greu împușcat veteran Martin Ručinský și a bătut pucul bătut fundașul Olomouc în gol. David Škurek a egalat în jocul de putere, dar după un minut și jumătate sa întors la Litvínov, condus de Jakub Petružálek. Peter Jansky a terminat o combinație magnifică și a crescut la 3: 1.Olomouc a reușit prin al doilea gol Škůrkově doar tăiat.

Cometa a ajuns în fața unui public sellout la numărul de club record de puncte. Pictat pentru performanță bună a avut nevoie de un pic de noroc în principal la ambele porți ale lui Jan Hruška. În 33 de minute, când a ajutat la reflectarea Deke de tije și portarul Carlsbad beton Parantezele și liniștire a adus obiectivul său atunci când pucul dupa ce trece germanului returnate mai întâi de patina de pere și apoi picioarele caked întoarce apărător. Anterior, portarul echipei gazdă, Čiliak împotriva lui Dudo, a avut o mare șansă. De-a lungul meciului, cu toate acestea, bine jucat din primul minut și Carlsbad portarul.

Reprezentantul Liberec după pauză câștiga doar, al patrulea triumf lor a luat Sparta.Prima a fost executată exact jubilează Jan Výtisk, Liberec a fost dat înainte de tricoul de joc cu numărul 800 referindu-se la începerea lui în Extraliga. Echipa gazdă a profitat de două play-uri de putere, ceea ce este surprinzător în echilibrul lor general. Spartanii al doilea rând consecutiv keeper Januse gol vyhnal între picioare. Praguers a ajutat nici golul de stat în ultimul minut de-a doua perioadă, în care portarul Lasak la colțul lovit coechipierul lui Daniel Přibyl și doťukl disc în spatele liniei.

Într-un final reprise předloňského a arătat că Zlin Plzen pur și simplu greșit. Západočeši peste campionilor a câștigat pentru a patra oară în acest sezon și a rupt-o serie de șapte jocuri acasă, în care au marcat.Jucătorii de la Zlín au reușit să-și prindă adversarii de la început, în timp ce în prima treaptă a meciului, Ondrej Veselý a redus împușcat. Cu toate acestea, Petr Kadlec a învins înfrângerea apărătorilor, iar Votějch Mozík a ridicat 4: 1. Scopul Jakub Svoboda concluzie dramatică doar foarte puțin.

Slavisa a jucat primul meci al noului antrenor John Srdínko care a completat confirmat oficial antrenor principal al Mielului. Și a fost, de asemenea, ultimul meci din arena O2, o admitere redusă a atras câteva mii de fani peste numărul de obicei scăzut. Cu toate acestea, partea de acasă nu a văzut un gol în ciuda unor avantaje numerice. Pe de altă parte, Mlada Boleslav a decis în jocul de putere. În minutul 49, oaspeții au marcat și în slăbiciune.