Reggeltől blokkolt nyak – és Hradecka gyanúja baj: hörcsög otthon jobban fáj

Még ébredés után tudta, hogy meg fog bajt. Hurt blokkolta a torkát – és az ő állapota a hideg szerda reggel csak rosszabbodott. Masszázs közvetlenül a bíróság nem segít, ezért kellett, hogy jöjjön 55. percében, ret.

„U RETURN, vagy ha a személy szolgált, így a probléma az volt, hogy néz ki. Próbáltam küzdeni ellene, de nem tudott, „mesélte a 30 éves Hradecka.

Egy hasonló problémát, miközben ő a közelmúltban szenvedett egy harmadik alkalommal.Ez az első alkalom volt, míg egy meglehetősen kínos pillanat – vasárnap, alig két héttel ezelőtt, amikor várta páros a Fed Cup elődöntőjében.

„De én hihetetlenül aktív, amiben egy nagy meccs,” emlékeztetett Hradecka.

hasonlóan kellemetlen ébredés, hogy várhatóan a múlt héten – és a közepén újra. „Azt felemelte a fejét a hülye, most erről még rosszabb volt.”

A lány megpróbálta, hogy fájdalomcsillapítót, de semmi sem működött. És így útját WTA torna Prága véget ért. Skřečov volt egyéni meccs az első alkalom után több mint három éve, az utóbbi időben történt volna március 2013 a ITF-tornát Osprey. „De otthon fáj még,” mondta szomorúan.

„Megpróbáltam feloldáshoz bekerültem a tűket, nagyon irritált.Ha meleg, akkor talán jobb, de talán holnap én még mindig érzem egy kicsit. Ez csak egy hülye majd játszani vele, ember koncentrál vezetője lehet, vagy nem lehet, különben álltam visszatérni, mert nem volt, hogy a fejét hátravetette. És ez bosszantó. „

Pénteken azt tervezte, hogy játsszon egy kvalifikációs torna Madrid nagy – és még mindig reméli, hogy vezesse őt. Hasonló problémák sújtják a megszokott napon, és ezért a tervezett tartani csütörtöki spanyolországi látogatása.

„Még mindig van ma, holnap. Péntekig játszani a játékot. Remélem, hogy a Madrid nem lesz olyan hideg.Van, előttem egy fizioterápiás, most én beszélek Mr. Kolar (neves fizioterapeuta Pavel Kolář) , úgyhogy majd meglátjuk. „