Škarnitzl fedezte kezdetét az olimpia Rio

A cseh motorosok a hétvégén a németországi Albstadt végre megerősítette a három részt vevő helyek Rio 2016 Jaroslav Kulhavý Ondrej Cink már voltak olimpiai start, Jan Škarnitzl neki kellett harcolnia belső cseh képesítések. Van azonban egy átfogó összefoglaló és nyert egy helyet foglaljon az olimpia, hogy biztosítsák a 18. helyen Németországban. „Ez ad nekünk egy jutalom négy év felkészülés. A Rio fogjuk védeni tizenkettedik Honzy Škarnitzla London, „élvezi Jaroslav Rye, klub főnöke Sram Mitas Trek.

“ A Albstadt nagyon jó, boldog vagyok.Valahogy én vezettem a nagy hegy, akartam kezdeni jól, majd próbáljuk meg, amit meg is tettem, „jegyezte meg az ő teljesítménye a világbajnokság Jan Škarnitzl Web mtbs.cz. „Az utolsó körben már, de elment, megkaptam a három srác, akivel harcoltam tizenöt, de kicsit a lábam.”

A kapcsolat a csapat Jablonec azonban a közelmúltban ők beszélnek főként a jövő csillag Jane Czeczinkarové. Bár ő is csak 18 éves az idén, de nyert mindhárom hazai kupa versenyek, legutóbb Kutna Hora is legyőzte Kateřinu Nash és tapasztalt élő külföldi.Az első rajt a vb ezen a hétvégén U23 nyerte a hatodik helyen.

„Ez egy gyöngyszem a klub, és hála ez most már van egy csapat, mint a párt már volt hosszú ideig”, mondja a menedzser a Rye. „John már a második évben. Tudtuk, hogy egy jól alapozás, de senki sem hinné, hogy nem lenne ilyen hamar válhat a legsikeresebb cseh motoros. „

Czeczinkarová is elérte a Felvételi Rio. Eddig azonban úgy tűnik, hogy a cseh nők nem fog fenntartást egyetlen olimpián. „De csak az a tény, hogy a kapcsolatban a csapatunk beszél két ügyes olimpián számunkra egy nagy sikert aratott.Két ember a régió készül az olimpiára, és senki sem tudja még, „mondja Jaroslav Žitný.

Sram Mitas Trek Club Észak-Csehországban nemcsak házakat, hanem tagjai is gyakran vonat itt. Škarnitzl és Czeczinkarovou találkozhatnak a terepen a Jizera hegység vagy kerékpár út a hegyek körül Little Rock és Smědava.

Ebben a szezonban egy csapat Jablonec nad Nisou két csúcs, persze, az olimpiai játékok, de már több világbajnokságot Újváros Morvaországban. „Ez számunkra presztízs kérdés, és nem akarja alábecsülni semmit. Ezért a versenyek alatt alszunk a bungaló közvetlenül az áramkör „, mondta a főnök egy sikeres csapat.