Slovacko – Zlin 1: 1 a Morva Derby égett afrikai sztrájkolók

Zlin érte el a negyedik tavaszi sorsolás, de még mindig vár egy hárompontos nyereség valaha, és mozog a siklás tartományban.

„Megérkeztünk Slovacko elsősorban annak érdekében, hogy ne veszítse el. Mert még Bodíky játszhat a végső elszámolás a szerepet „, az edző tudta, Bohumil Páník vendégeket.

Mindkét csapat a nyereség válság. Ez tükröződik az első felében szintre a játék, hogy a hosszú hiányzott a pontosság. Zlín hivatkozott pontos védekező taktikát. Van szakították kontrát a széleken.

Jobb Matějov fenyegeti a bal oldalon a Kores. Ezek középre a labdát a doboz végül többnyire magasabb a fejükre Stopera Tanács Košut. Az egész fele megrázta csak 10perc Vukadinović, aki vezette át.

A háztartási Slovacko főleg kérik a támadási pontja nakopávanými labda Koného. A területi fölény házi labdarúgók kifejlesztett ígéretes esélyt. Biolek in Need fejét megüt egy kapus Holy, Koného fejléc elhibázta a célt fél óra után a játék véget ért, és Valentův forgatás kísérlet.

Miután a változás az oldalon, hogy játszott egy nyitottabb játék. Közvetlenül a szünet után Havlíková fejléc tolta fölé a kapus csupasz. Másrészt, nyolc perccel később a büntetőrúgás 25 méterre Zlin kapitány Hajek csak a hit találkozásánál keresztléc és post.

Egy területi fölény után egy óra játék Slovacko bányászott első gól. Havlik talált a bal Koného amelynek feje csupasz elérte.Zlín azonnal taktikát változtatott, kihúzták a védekező. A nagy lehetőség, hogy kompenzálja a nem fogadott 63 perc Kores, aki mögé a honvédelem menekülési végződött egy lövés a bárban.

Egy másik módja, hogy hanyagul dobott kilenc perccel a vége előtt az alternatív Jordan, aki éppen befejezte a solo lőtt a kapus HECI. A vendégek érvényesíteni shooter 84 percig. Kores talált a hátsó át tehermentesítő Diop, aki lövés egy földi kiegyenlítődött.

„Csalódott vagyok az eredmény döntetlen. Hiányzott cukorka formájában egy győztes gólt. Másrészt, mi nem veszít, és a célunk az, hogy befejezze az első felében a táblázatban a „hodnotl hazai edző Svatopluk Habanec.