Szerezd meg a mezek! Slavia rajongói tomboltak. Tvrdík, a klub vezetője bocsánatot kért

Kevesebb mint hét év után Slavia visszatért a csészékbe, de az újraindított premier egyáltalán nem ment el. A nyitó meccs az Európa Liga második selejtezőkör, a vesztes 1: 3, és nagyon megnehezítené az utat a várható eljárás.

Ez feldühítette Slavia rajongók. Az észt metropolisz szerény stadionján elérte a 200-at. Néhányan 1,600 kilométert busszal utaztak el, de annak ellenére nem volt vonzó rivális.

„Értem, hogy nem tetszett. De azt mondtuk, és hisszük, hogy segíthetnek nekünk a megtorlásban.További lenne, hogy ne akarja kifejezni, „mondta Slavia futballista Tomáš Souček.

Az elnök Slavia Igazgatósága Jaroslav Tvrdík este a Twitteren keresztül üzente, hogy a klub fizet egy menetben minden rajongónak, akik jönnek a Tallinn utazott:” Sajnálom, hogy a rajongók. Minden Tallinn-rajongónk jegyet kap (visszatérítjük a már megvásárolt pénzeket). Támogassa a lejátszót otthon. “

De vissza a rendezvényekre a vršovický klub rajongói klubja előtt. Mi történt ott?

Több Slavia rajongók átmászott a kerítésen, ami elválasztotta őket a sportos atlétika. És szóban szóltak a mögöttük lévő játékosoknak.Mindkét csoport megosztott egy kis reklámtábla.

Néhány rajongó még néhány labdarúgók – mint például a csatár Mick Van Buren és középpályás Levan Kenia – húzza mezek. Mintha azt akarnák jelenteni, hogy nem érdemlik meg a rabszolga színeket. Most, amíg a két bedeszkázott helyettesíti a végén a mérkőzés.

„Már tapasztalt néhány alkalommal, amikor már játszott az elmúlt években, hogy mentse. A rajongók olyan emberek, mint mi, és dühösek, hogy nem nyertünk. Egy kicsit idegük kezdett ordibálni minket, de aztán megnyugodtak és beszéltünk. Remélem, hogy egy hét múlva jönnek haza egy visszavágóra, ahol szeretnénk a folyamat a harcot, „leírt szélső Jaromír Zmrhal.

A hagyományos thankslist, amely a híres Slavia Európában ebben az időben.A rajongók azt mondják: „Mindig veled vagyunk! A győzelem után! Miután elveszítette! „

Slavia felül, akkor lehet, hogy baj, hogy bizonyos túlzásokat támogatóik a mérkőzés során. Ultras volna gólt, miután felrobbantotta bengáli tüzek – a labdarúgó Európa Unióban (UEFA) megtiltja a pirotechnikai szigorúan és könyörtelenül bünteti. Ezen felül, miután a nem engedélyezett cél a közönség énekeltek „UEFA – Mafia”, amely szintén bünteti Football Union.

Most ez függ e, és ha igen, hogyan fognak ezek a bűncselekmények leírását a pontozó lap.