22Bet - Online-Kaszino.com
Home » 22Bet

Ismerd meg az online fogadóirodák és a sportfogadás oldalak világát

A szerencsejáték, sportfogadás és kaszinózás mindig is kéz a kézben jártak, ezért nem meglepő, hogy az online kaszinókkal párhuzamosan megjelentek az online fogadóirodák is. A sportfogadás oldalak látogatói ma már a legkülönfélébb sporteseményekre, izgalmas parlamenti választásokra, vagy akár zenei díjkiosztók díjazottjaira is fogadhatnak, sőt, a legutóbbi időkben az e-sportok is megjelentek az online fogadóirodák kínálatában.

Az online világban tett sportfogadás sokban különbözik a földi fogadásoktól, például a különféle fogadási piacok tekintetében. A sportfogadás oldalak használatával ugyanis nem csak a győztes csapatra lehet fogadni, hanem akár arra is, hogy a győztes gólt fejjel vagy lábbal fogják-e a hálóba juttatni – természetesen a futball esetében, más sportoknál pedig más érdekes fogadások tehetők.

Szerencsejáték, sportfogadás – A 22bet online fogadási oldal

A sportfogadás oldalak között a 22bet viszonylag újnak számít. A megjelenésében némileg retró hatást keltő oldal a curacaói hatóságok engedélyével végzi tevékenységét, és rendelkezik Magyarországon is érvényes engedéllyel, ami azt jelenti, hogy az itt megszerzett nyereményedet már nem terheli adókötelezettség.

Ezen kívül a 22bet 128 bites titkosítási technológiát alkalmaz az adatforgalmához, ami alapvetően rendben van, ellenben az oldalt nem ellenőrzik olyan független szabályozó és ellenőrző szervek, amelyek az online fogadóirodák és sportfogadás oldalak biztonságos működését szavatolják.

A be- és kifizetésekhez a 22bet online oldala viszonylag sok lehetőséget kínál. Fizethetsz banki átutalással, a bankkártyák közül az oldal elfogadja a Visa és a Mastercard lehetőségeket, az előre feltöltött Paysafecardot, az e-pénztárcák közül a Skrill, a Skrill 1-Tap, a Perfect Money, az Epay és a Sticpay lehetőségeket, a fizetési rendszerek közül használhatod a NETELLER, az ecoPayz és a Payeer rendszert, valamint fizethetsz bitcoinnal és egyéb kriptodevizákkal is. A befizetések alsó határa 250 forint, a kifizetéseké pedig 450 forint, ami nem mondható tetemesnek, felső határ pedig sem a be-, sem a kifizetésekhez nincs megadva. Az átfutási idő a fizetési módszertől függően 15 perc és 168 óra között lehet, ha ugyanazt a kifizetési módszert választod, mint amivel a befizetést teljesítetted, egyszerűbb lehet a folyamat.

A 22bet belépés

Ha megjött a kedved a sportfogadás oldalak látogatásához, és fiókot szeretnél nyitni a 22bet oldalán, akkor nem lesz nehéz dolgod. Kattints az oldalon található „Regisztrálj” gombra. Válaszd ki a „Teljes regisztráció” lehetőséget, add meg az adataidat, és kattints a „Regisztráció” gombra. A rendszer üzenetet küld a megadott e-mail címedre, ebben az üzenetben találsz egy linket, amelyre kattintva érvényesíted a fiókodat. Ezek után a 22bet belépés már viszonylag egyszerű lesz, csak a felhasználónevedre és jelszavadra lesz hozzá szükség.

Ahhoz, hogy kifizetéseket is indíthass, mindezeken felül arra is szükség van, hogy kétséget kizáróan azonosítsd magadat az oldal felé személyi igazolványod, útleveled, a nevedre szóló közüzemi számla bemutatásával. Az oldalon erre vonatkozóan is pontos információkat kaphatsz.

A 22bet sport- és kaszinókínálata

A 22bet sport- és kaszinókínálata nem tér el jelentősen más sportfogadás oldalak kínálatától. A kaszinókínálatban a játékgépek széles választékát találod, és élő kaszinó szolgáltatás is elérhető, ahol a rulett, a póker, a baccarat és a blackjack játékok mellett egyéb szórakozási lehetőségek is várnak.

A játékkínálat mellett kaszinóbónuszokkal is várják azokat, akik a sportfogadás mellett más módon is próbára tennék szerencséjüket, az üdvözlő kaszinóbónusz 100%-os, maximum 100 000 forint értékű. Sajnos azonban erre a bónuszra nagyon magas kijátszási követelmények vonatkoznak: aránylag sok játék ki van zárva a megforgatásra használható játékok közül, az 50X-es megforgatást legfeljebb egy hét alatt kell teljesítened, méghozzá legfeljebb 5 dolláros/5 eurós tétekkel.

Sportfogadás a 22bet oldalán

A 22bet belépés után áttekintheted a rendelkezésre álló szerencsejáték, sportfogadás lehetőségeket és a bónuszok gazdag ajánlatait. A 22bet sport kínálatában nagyon széles választékot találsz, érdemes ezt alaposan áttekinteni, és megismerkedni a kínálattal. A 22bet online fogadási oldal a fogadási piacok körében nem kínál különösebb érdekességet a felhasználók számára, inkább az oddsok tekintetében jeleskedik, amelyek magasabbak a más sportfogadás oldalakon megszokottaknál. Érdekes lehetőség még az élő fogadás és a cash out. Ez lehetővé teszi, hogy ha az előzetes számításaid nem váltak be, és a játszma, amelyre fogadtál, például az időjárás szeszélye vagy egy sérülés miatt nem úgy alakul, ahogyan te gondoltad, akkor visszavonhasd a fogadásodat. Ez egy népszerű lehetőség, viszont a 22bet oldalán nem társul hozzá élő streaming szolgáltatás.

Ezen kívül a sportfogadási bónuszok is meglehetősen impozánsok, a 100%-os, maximum 35000 forintos üdvözlő bónusznak ráadásul a megforgatási követelménye sem veszélyes: mindössze 5X-ös. Ez lényegesen alacsonyabb annál, amit a sportfogadás oldalak általában követelnek az üdvözlő bónuszuk kijátszásához. Az oldalon pedig még sok izgalmas bónuszlehetőség vár, például a pénteki újratöltés bónusz, a nap gyűjtőfogadása vagy a vesztes fogadásokért kínált bónuszok akció. Mindenképpen tekintsd át ezeket, de ne feledkezz el a kijátszási követelmények ellenőrzéséről sem!

A mobile 22bet

Különösen az élő fogadások és a külföldi, ázsiai vagy amerikai mérkőzések esetében fordulhat elő, hogy otthonodtól távol ér egy meccs időpontja. Mivel a 22bet felkínálja a sportfogadás oldalak részéről nagylelkű cash out lehetőséget, ezért ilyenkor is érdemes figyelni a mérkőzések menetét. A lehetőség igénybevételéhez pedig jól jöhet a mobile 22bet, amellyel akár a metrón ülve is kiszállhatsz egy már megtett fogadásból.

A mobile 22bet elérhető applikációban, de a Google Play- és Apple Store szigorú követelményei miatt csak a szolgáltató oldaláról, a „Fájlok” lehetőség alatt a „Letöltés” menüpontra kattintva tudod letölteni. Az alkalmazás Android és iOS rendszereken is jól működik. A mobile 22bet oldalra a 22bet oldalán létrehozott felhasználóneveddel és jelszavaddal tudsz bejelentkezni, így a rendszer minden nyereményedet egyetlen fiókban tárolja, bármilyen felületen is éred el. Ügyelj arra, hogy ha mobileszközről játszol, azt mindig biztonságos hálózatról tedd, ne használd a kávézók, repülőterek és hotelek nyílt wifi-hálózatát érzékeny adataid megadására!

22bet, bet22 vagy xxiibet…? – Az alternatív linkeken elérhető oldalakról

Magyarországon a sportfogadás oldalak helyzete enyhén szólva mostoha, a monopóliumként működő Szerencsejáték Felügyelet tetszése szerint bármikor blokkolhatja az online fogadóirodák oldalait. Bár a 22bet rendelkezik a Szerencsejáték Felügyelet engedélyével, mégis előfordulhat, hogy a sportfogadás céljából alternatív oldalon kell bejelentkezzél, mint a bet22 vagy XXIIbet oldal.

Ez első ránézésre egyáltalán nem bizalomgerjesztő, de nyugodj meg: az online fogadóirodák világában megszokott jelenségről van szó. A bet22 vagy a mobile bet22 oldalakon nyitott felhasználói fiókod és annak tartalma minden alternatív link alatt létrehozott oldalra átkerül, és minden kedvenc játékod és fogadási lehetőséged a bet22 oldalon éppen ugyanolyan biztonságosan érhető el, mint a 22bet vagy más korábban használt oldalakon.

 

 

 

5,0 rating

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

22Bet
5,0 rating
5.0/5