Ivibet - Online-Kaszino.com
Home » Ivibet

Új csillag a sportfogadó oldalak terén: az Ivibet

Az Ivibet 2022-ben tűnt fel a sportfogadó oldalak választékában, és szinte azonnal ki is emelkedett onnan, ami a fogadási oldalak jelenleg zajló dömpingjében bizony nem elhanyagolható teljesítmény. Ebben a cikkben az járjuk körül, hogy mi emeli az Ivibet oldalát a legjobb sportfogadó oldalak sorába.

Először is, mint a sportfogadási oldalak esetében mindig, most is az engedélyeket vizsgáljuk meg. Az Ivibet üzemeltetője a Curacaón bejegyzett TechOptions Group B.V., amely, mint a legtöbb nemrég létrehozott fogadóiroda, a Curacaói Szerencsejáték Hatóság engedélyével űzi a tevékenységét.

Mivel Curacao Hollandia társállama, az itt kiadott engedély az Európai Unió teljes területén, így Magyarországon is érvényes – arra azonban figyelj oda, hogy az Ivibet nem tartozik a Magyarországon bejegyzett sportfogadó oldalak közé, ezért az itt elért nyereményedet fel kell tűntetned az adóbevallásodban, és ha úgy alakul, sajnos még adóznod is kell utána.

Regisztráció és verifikáció az Ivibet oldalán

Persze ahhoz, hogy nyereményt érj itt el, előbb regisztrálnod kell az Ivibet oldalán. Ez nem lesz nagyon bonyolult, mert a fogadó portál szemet gyönyörködtetően letisztult, világosszürke hátterű, zöld-narancssárga dizájnjának köszönhetően a narancssárga Regisztráció gombot képtelenség nem észrevenni, az oldal magyarításának köszönhetően pedig a regisztrációs űrlap kérdései is gondolkodás nélkül megválaszolhatók. A neved, e-mail címed és jelszavad megadása után ne felejts el visszalépni az e-mail fiókodba, és rákattintani a megerősítő e-mailben küldött linkre! 

A sportfogadó oldalak számára az Európai Unióban kötelező elvégezni az ügyfelek KYC-azonosítását, enélkül nem kezdeményezhetsz kifizetést az oldalon. Ajánlatos ezt minél előbb elvégezned, nehogy emiatt szenvedjen késedelmet a nyereményed kifizetése. Ezt a „Fiókhitelesítés” menüpontra kattintva teheted meg, egy fényképes igazolványod és a nevedre szóló közüzemi számla vagy a lakcímedet is feltüntető bankkivonat feltöltésével.

Be- és kifizetési módok a fogadóiroda oldalán

Ha már elkészítetted a felhasználói fiókodat az Ivibet oldalán, akkor nincs más hátra, mint feltölteni azt egyenlegedet. Az oldal lokalizálásának köszönhetően ezt megteheted forintban is, ami nagyon kellemes, hiszen így nem kell játék közben az átváltással vesződnöd, de természetesen választhatsz más pénznemet is.

A befizetéshez a sportfogadó oldalakon megszokott módokat veheted igénybe, így használhatod a Visa és a Mastercard kártyáidat, az előre feltöltött Paysafecardot, igénybe veheted a hagyományos banki átutalást, vagy az e-tárcák közül a Skrillt, a Netellert, a Jetont, az eZeeWalletet, a MiFinity-t, az AstroPay-t vagy a Sticpay-t, sőt, használhatsz kriptodevizákat is, Bitcoint, Ethereumot, Litecoint, Ripple-t, Cardanót, Doge coint, Tront és Tether USD-t is.

A sportfogadó oldalak esetében általában érdemes odafigyelni arra, hogy a befizetés és a kifizetés módja lehetőleg megegyezzen, mert így lehet a leggyorsabban és a legkevesebb utánajárással hozzájutni a jól megérdemelt nyereményekhez.

A kifizetéshez a következő lehetőségeket veheted igénybe az Ivibet oldalán: a normál banki átutalást vagy a rapid transfer szolgáltatást, az elektronikus tárcák közül a a Skrillt, a Netellert, a Jetont, az eZeeWalletet, a MiFinity-t, az AstroPay-t vagy a Sticpay-t, valamint a kriptodeviza-tárcádba kérheted a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin és a Rippel kifizetését.

A befizetések minimális összege a befizetés módjától függően 400 és 4000 forint között van, a kifizetés felső határa pedig 40 000 000 forint. Mi sajnos nem próbálhattuk ki, hogy tényleg kifizetik-e ezt egy összegben…

Az Ivibet bónuszok a legjobb fogadóirodák közé emelik az oldalt

Az Ivibet sok tekintetben nyújt kiemelkedő teljesítményt, például az oldal használhatósága és a biztonság tekintetében, és ide sorolhatjuk a bónuszkínálatát is. A sportfogadás-üdvözlőbónusz nem kevesebb, mint 100%-os match-et kínál, amelynek a felső határa 52 000 forint. Természetesen az Ivibet bónuszok esetében is van megforgatási követelmény, azonban ez szokatlanul alacsony: mindössze ötszörös. Ez még a legjobb fogadóirodák körében is meglepő, hiszen találtunk már 35-szörös megforgatási követelményt is.

Az üdvözlőbónusszal természetesen nincs vége a bónuszok listájának, Előrejelzések-bónusz, Sportfogadók tornája és Cashout lehetőség is vár az oldalon, érdemes körülnézni. És mivel az Ivibet, mint más sportfogadó oldalak, kaszinót is üzemeltet, kaszinóbónuszok is várnak, sőt: VIP-programban is részt vehetsz akár a kaszinó-, akár a sportfogadóoldalon.

A sportfogadási oldalak fontos jellemzője: a választék és a piacok

Persze ajánlhat az Ivibet akármilyen jó bónuszokat, befizetési módokat és felhasználói felületet, a sportfogadó oldalak legfontosabb jellemzője mégis az, hogy mennyire nagy sportágválasztékkal rendelkeznek, és milyen fogadási piacokat kínálnak.

Nos, azt kell mondjuk, hogy az Ivibet ezen a téren sem múlja alul a várakozásokat. A fogadási piacai nagyon széleskörűek, és ezeket még a sportágakra specifikus fogadási piacok is kiegészítik: foci esetében például akár arra is fogadhatsz, hogy történik-e piros lapos kiállítás a meccs során.

A sportágválaszték sem hagy maga után kívánnivalót: több mint 40 sportágra fogadhatsz pre-match módon, köztük a focira és a kosárlabdára a sportfogadó oldalak között is kiemelkedően jó odds-okkal. De fogadhatsz más csapatsportokra, ezen kívül motorsportokra, különféle küzdősportokra, az asztaliteniszhez és a tollaslabdához hasonló kisebb sportokra, valamint e-sportokra is, és persze nem hiányoznak a különleges sportok, az ausztrál és kelta foci, a kabaddi és társaik sem.

Élő fogadásokat is köthesz az oldalon, gyakran egyszerre 200 fogadható esemény is zajlik egyidejűleg, az élő eseményeket virtuális pályán követheted.

Ügyféltámogatás a fogadó portálon

Ahogy mostanában szokták a sportfogadási oldalak, az Ivibet is létrehozott egy GYIK-szekciót, amelyet az oldal láblécében találsz. A fogadóportál itt viszonylag sok kérdésre válaszol, és a válaszok részletesnek és jól használhatónak is látszanak, bár még a legjobb fogadóirodák esetében is a probléma természetétől függ, hogy ez mennyire igaz.

Emellett, ha az Ivibet fogadóiroda oldalain barangolva valamilyen problémába ütközöl, legyen az akár csak egy egyszerű kérdés, akár megoldásra váró panasz, egyetlen gombnyomással elérheted az élő chatszolgálatot. Ha pedig a problémád valamivel összetettebb, és meghaladja a chat ügyintézőjének megoldási lehetőségeit, akkor a sportfogadó oldalakon megszokott módon telefonálhatsz, vagy e-mailt is írhatsz, ráadásul mindezt magyar nyelven teheted. Ügyelj arra, hogy az Ivibet két e-mail címmel rendelkezik, külön a támogatás kéréséhez és külön a panaszok kezeléséhez.

Az Ivibet valóban a legjobb fogadási oldalak egyike

Összességében tehát elmondhatjuk, hogy az Ivibet fiatal kora ellenére máris a legjobb sportfogadó oldalak közé emelkedett. Igazán nem találunk hibát a működésében, a felhasználhatóság, a játékkínálat, a fogadási piacok és a be- és kifizetési lehetőségek egyaránt kielégítenek minden igényt. Az Ivibet egyelőre nem készített letölthető applikációt az oldalához, de a reszponzív oldal kiválóan működik a mobileszközök, azaz a táblagép vagy a mobiltelefon képernyőjéről is, legfeljebb az oldal elemeinek méretében találsz majd különbséget az asztali gépen látottakhoz képest. Érdemes kipróbálni többféle felületen is ezt a kiváló sportfogadói oldalt!

5,0 rating

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

New Casinos
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000 Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000 Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
120,000 HUF
Ivibet
5,0 rating
5.0/5